Ваша страна США?
Ваша страна: США
Похоже, что у вас подключено VPN соединение
Из-за VPN сoединения:
- Медленно грузится сайт
- Не весь контент может отображаться
RU

Політика конфіденційності використання файлів cookie

КОРИСТУВАЦЬКА УГОДА

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://sweet.tv/ , при оформлені послуги, в листуванні або телефонній розмові.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО

Особиста інформація стосується окремого замовника – наприклад: ім’я, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту https://sweet.tv/ і отримання доступу до його змісту.

ЯК ЗБИРАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з підтвердженням. Так, коли Ви робите вищезазначені дії на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт https://sweet.tv/. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, що пояснюється нижче.

ВИКОРИСТАННЯ COOKIE

Цей сайт використовує cookie для збору статистичних даних про відвідувачів і для реєстрації інформації про їх переваги під час відвідування ними веб-сайту. Метою використання нами cookie є підвищення зручності користування нашим сайтом відвідувачами.

ЩО ТАКЕ ФАЙЛИ COOKIE

Файли cookie містять невеликі обсяги даних, що завантажуються на ваш пристрій при відвідуванні нашого веб-сайту. Файли cookie відправляються назад на наш веб-сайт, завдяки чому ми розпізнаємо ваш пристрій, що не ідентифікує вашу особистість.

Завдяки розпізнаванню вашого пристрою за допомогою файлів cookie підвищується ефективність навігації на нашому сайті для отримання запитаної інформації та послуг.

Файли cookie дозволяють нашому сайту запам’ятовувати ваші налаштування, а також допомагають переглядати інформацію, яка збігається з вашими інтересами. Крім того, файли cookie дозволяють нам забезпечувати технічне обслуговування і поліпшення веб-сайту, оскільки надають інформацію про те, як відвідувачі знаходять і використовують наш сайт, а також відомості про його продуктивність.

Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

УПРАВЛІННЯ COOKIE-файлами

Ви можете по-різному управляти cookie-файлами на своєму комп’ютері або іншому пристрої. Ви можете змінити налаштування браузера так, щоб запобігти отриманню cookie-файлів, або, в залежності від використовуваного браузера, отримувати сповіщення при спробі отримання cookie- файлу браузером.

При зміні механізму прийому cookie-файлів подальша навігація по веб-сайту можлива, але певні функції будуть недоступні.

У довідці браузера, як правило, приводиться інформація про те, як блокувати cookie-файли або змінювати налаштування. Конкретні процедури налаштування залежать від того, який саме браузер ви використовуєте.

Ви можете видалити cookie-файли, що зберігаються браузером, використовуючи відповідну функцію. Хоча це не означає, що cookie-файли не будуть збиратися браузером в подальшому, ви можете видаляти їх після сеансу роботи в мережі Інтернет. Така функція часто називається «очищенням cookie-файлів». Очищення cookie-файлів в одному браузері одного пристрою автоматично не видаляють їх на іншому пристрої. Для того, щоб видалити cookie-файли необхідно їх очищати у всіх браузерах і каналах, незалежно один від одного.

РОЗГОЛОШЕННЯ ТА ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

Ми не продаємо, чи не передаємо розголошенню особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті https://sweet.tv/, третім особам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

1. Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;

2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте послуги.

При необхідності, ми можем надати загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.д.), щоб зрозуміти, як відвідувачі цікавляться сайтом, і які з його боку є найпопулярнішими.

ОНОВЛЕННЯ КОРИСТУВАЦЬКОЇ УГОДИ

Ми маємо право в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Угоди в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Користувацьку угоду, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Угоді вступають в силу з моменту їх публікації.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Угоди, інші її частини будуть залишатися в силі.

Этот сайт использует cookie-файлы и другие технологии, чтобы помочь вам в навигации, а также предоставить лучший пользовательский опыт, анализировать использование наших продуктов и услуг.

Условия пользовательского соглашения